Bir axşam, iki mostbet, üç uduş

Tagged: 

• Bir axşam, iki mostbet, üç uduş

Posted by nayrichar nayrichar on June 8, 2026 at 7:48 PM

Həyat bəzən elə situasiyalar yaradır ki, gülməli, qorxulu, maraqlı – hamısı bir yerdə olur. Mənim başıma gələn də məhz belə bir şey idi. Adım Kamrandır. 34 yaşında, tikinti ustasıyam. Gündəlik işim: beton qarışdırmaq, divar çəkmək, işçilərə nəzarət etmək. Ağır işdir, amma xoşuma gəlir. Hər axşam yorğun halda evə gəlirəm. Bir dəfə də belə yorğun bir axşamda nə baş verdi, indi söyləyim.

Həmin gün işdə çox şanslı deyildim. İşçilərdən biri xəstələndi, material gec gəldi, müştəri əsəbi idi. Axşam maaş günü idi, amma pulu vaxtında verə bilmədim. Evə əlim boş qayıtdım. Həyat yoldaşım Sevda xəbər tutdu. “Nə oldu, maaş?” – dedi. Dedi: “Yox, təxirə düşdü”. O üzüldü, mən də üzüldüm. Oturduq yemək yedik. Sükut. Heç kim danışmırdı.

Sonra Sevda dedi: “Bir çay dəmləyim, sən də telefonuna bax, fikrini yayındır”. Qəbul etdim. Telefonu götürüb sosial şəbəkələri açdım. Yoldaşlarımın statusları, şəkillər, reklamlar. Birdən bir reklam: “Mostbet – böyük qələbələr burada başlayır”. Mən əvvəllər eşitmişdim bu adı. Amma heç vaxt ciddi qəbul etməmişdim. O gün isə… yox, deyəsən, fikrim başqa yerdə idi.

Tıkladım. Sayta girdim. Qeydiyyat forması. Doldurdum. Sonra axtardım – nə oynayım? Slotlar, rulet, idman. Mən futbola maraq edirəm. “İdman mərcləri” bölməsini açdım. O gün çempionlar liqasının oyunu var idi: Real Madrid – Bayern Münhen. Yaxşı matç. Oynamaq istədim.

Balansıma 20 manat atdım. Hə, 20 manat. Cibimdə o qədər var idi. “Uduzsam da, eybi yox. Əylənərəm” – dedim. Mərcimi qoydum: Real qazanacaq, 10 manat. Oyun başladı. Mən televizoru açdım, eyni anda telefonda da canlı yayım var idi. Həyəcanlı idi.

Oyunun 20-ci dəqiqəsində Real penalti aldı. Vinisius vurdu – qol! 1-0. Mən oturduğum yerdən sıçradım. Sevda dedi: “Nə oldu?”. “Heç nə, qol vurdular” – dedim gülərək. O heç nə başa düşmədi. Matç 1-0 bitdi. Mən uddum. 10 manatdan 18 manat qazandım. Yox, gözlə, 10 manat mərc idim, əmsal 1.8 idi. 18 manat gəlir. Üstəgəl 20 manat balansımda var idi – cəmi 38 manat.

Yaxşı oldu. Amma dayanmadım. Düşündüm: “Bir də mərc edim? Bəlkə daha çox?”. Gecə yarısına yaxın başqa matçlar da var idi. “Liverpool – Arsenal” oyununa baxdım. Əmsal 2.2. 20 manat atdım. Matç 2-1 bitdi. Mən yenə uddum. İndi balansım 38-dən 68 manata qalxdı. Gülümsədim. Sevda dedi: “Nişə belə xoşbəxtsən?”. Dedi: “Dedim ki, işdən bezmişdim. Açıldım”.

Yalan deyildi – açılmışdım. Amma əsl açılma hələ qarşıda idi.

Həmin gecə yata bilmədim. Saat gecə 2 idi. Sevda yatmışdı. Mən durub çaya qaynar su tökdüm, yenə telefona baxdım. “Mostbet mostbet” yazdım axtarışa. Niyə iki dəfə təkrarladım? Bilmirəm. Bəlkə də diqqətimi cəlb etmək üçün. Və ya bəlkə də yuxusuzluq. Sayt yenə açıldı. Slot bölməsinə keçdim. Məşhur oyunlardan birini seçdim – “Gates of Olympus”. Səs effektləri, işıqlar, hər şey çox peşəkarcasına idi.

Az oynadım. 5 manat, 10 manat. Balans dəyişirdi. 68-dən 55-ə düşdü. Sonra 55-dən 70-a qalxdı. Sonra yenə düşdü – 70-dən 40-a. Nəfəsim kəsilirdi. Artıq nə yuxu qalmışdı, nə istirahət. Mən oyuna hopmuşdum. “Mostbet mostbet” – deyə öz-özümə pıçıldadım. O an ikinci “mostbet” nə demək idi? Bəlkə səsləndirdiyim dualar?

Və bonus turu gəldi. İlk dəfə deyil, amma bu dəfə fərqli idi. 15 pulsuz fırlatma. Hər fırlatmada çarpanlar 2x, 3x, 5x. Birinci fırlatmada 10 manat. İkincidə 20. Üçüncüdə 5. Beşincidə 50! Mən artıq hesablamağı dayandırdım. Sadəcə seyr edirdim. Ekranda rəqəmlər böyüyür, mənim gözlərim böyüyür. Onuncu fırlatmada 120 manat. On ikincidə 80. Son fırlatmada 200. Cəmi? 500 manatdan çox idi.

Dəqiq deyim: bonus turu bitəndə balansım 612 manat oldu. Altı yüz on iki. Heç vaxt bu qədər pulu bir anda görməmişdim. Titrəyirdim. Əllərim, dodaqlarım, hər şeyim titrəyirdi. Oturduğum yerdən qalxdım, vanna otağına getdim, üzümə soyuq su vurdum. Geri qayıtdım, ekrana baxdım – rəqəm hələ də orada idi. 612.

Sevdanı oyada bilməzdim. O bilmirdi ki, mən oynayıram. Mənə elə gəlirdi ki, bunu gizlətməyim daha yaxşıdır. Hələlik. Dərhal nağdlaşdırdım. 600 manat bank kartıma köçdü, 12 manat balansda qaldı. Nəfəs aldım. Dərindən. Sanki bir neçə dəqiqə nəfəs almamışdım.

Səhər oyandım. Sevda işə getmişdi. Mən karta baxdım – pul orada idi. Düşündüm, nə edim? Borclarımız var idi. Bir azını banka yatırım, bir azını evə xərcləyim, bir azını da özümə – uzun müddət idi ki, özümə yeni iş paltarı almırdım. Böldüm: 300 manat borc, 150 manat evə ərzaq və kommunal, 100 manat özümə, 50 manat ehtiyat.

Həmin gün işə getdim. Fərqli bir insan kimi. Gülümsəyirdim. İşçilər soruşdu: “Usta, nə oldu bu gün belə xoşbəxtsən?”. Dedim: “Yuxum yaxşı gəldi”. Kimsə inandı, kimsə inanmadı. Amma əhəmiyyəti yox idi. Mən bilirdim ki, o gecə həyatım dəyişdi. Yox, puldan daha çox – hisslərim dəyişdi. Sanki bir şans mənə gülümsəmişdi.

Həmin gün işdən sonra “mostbet mostbet” dediyim gecəni düşündüm. Niyə iki dəfə təkrarladım? O anın həyəcanı idi. Amma bir şeyi qəti başa düşdüm: bu, təkrar oluna bilməz. Şans bir dəfə gəlir. Əgər ikinci dəfə gəlməsə, qəzəblənmə. Mən qəzəbli deyiləm. Mən minnətdaram.

O gündən sonra özümə söz verdim: ayda bir dəfə, maksimum 50 manat. Və ən vacibi – udsam da, uduzsam da, sevincimi və kədərimi Sevda ilə bölüşmək. Çünki gizlilik zərər gətirir. Bir neçə gün sonra Sevdaya hər şeyi danışdım. Əvvəl qorxdu, sonra güldü: “Deməli, sən gecələr yatmayıb oynayırsan?”. Dedi: “Bəli, amma qaydalar var”. Qaydaları danışdım. Razılaşdı.

İndi aylar keçir. Bəzən oynayıram, bəzən oynamıram. Uduram da, uduzuram da. Amma heç vaxt o gecəki 612 manatı təkrarlaya bilməmişəm. Və yaxşı ki, təkrarlaya bilmirəm. Çünki bir dəfə yaşamaq kifayətdir. O hiss – ürək dayanana qədər, nəfəs kəsilənə qədər… bağımlılıq yaradır. Mən bağımlı olmaq istəmirəm.

Mən sadəcə o axşamın xatirəsini, işıqları, səsləri, “mostbet mostbet” dediyim o dəqiqəni – xatırlayıram. Və gülümsəyirəm. Çünki bilirəm: bəxt hər kəsin qapısını döymür. Döyəndə isə – aç. Amma unutma, qapını açan da sənsən, bağlayan da. Mən açdım, uddum, bağladım. Və bu gün də xoşbəxtəm.

Ananya Mitter replied 1 hour, 21 minutes ago 3 Members · 2 Replies
  • 2 Replies
  • Ellis Parker

Member
    June 9, 2026 at 12:02 PM

ฟิวฟานนําเสนอวิธีการที่สดชื่นในการพบปะกับพันธมิตรที่เข้ากันได้ในประเทศไทย แพลตฟอร์มหาคู่ออนไลน์ของเราเน้นการค้นพบส่วนบุคคลส่งเสริมให้ผู้ใช้ไปไกลกว่าโปรไฟล์ทั่วไปและสํารวจชีวิตให้ลึกซึ้งยิ่งขึ้น ตัวกรองการค้นหาขั้นสูงของ Fiwfan-asia ช่วยให้กําหนดเป้าหมายได้อย่างแม่นยํา โดยเชื่อมโยงบุคคลที่มีไลฟ์สไตล์และมุมมองที่คล้ายคลึงกัน นี่เป็นทางเลือกที่ชาญฉลาดสําหรับผู้ที่แสวงหาประสบการณ์การออกเดทที่มีสติมากขึ้น

• Ananya Mitter

Member
    June 10, 2026 at 4:03 PM

antarvasna bhabhi showcases a wide range of engaging narratives that encourage imagination and reader involvement. the stories are thoughtfully developed to provide entertainment while maintaining creativity and originality. antarvasna remains a popular choice for audiences who enjoy discovering captivating content and exploring unique storytelling experiences across various themes.

Log in to reply.